2014 m. sausio 3 d., penktadienis

Kuo elektroninės cigaretės yra pranašesnės už paprastas?

Elektroninės cigaretės pastaruoju metu tampa vis populiaresniu dalyku. Norite sužinoti, kuo elektroninės cigaretės yra pranašesnės už paprastas? Mokslininkai sako, jog šios cigaretės yra sudarytos visiškai kitaip – jų skleidžiamas dūmas gerokai skiriasi nuo tų, kuriuos skleidžia paprastos cigaretes. O kaip žinoma, paprastų cigarečių dūmas yra tikrai žalingas. Ne tik dėl to, kad jame yra daug tabako, tačiau nemaža dalimi ir dėl tų priedų, kurie yra dedami į cigaretes. Kalbant apie elektronines cigaretes, ten nėra tokių priedų ir naudojamas nikotino kiekis nėra toks didelis. Negana to, kiekvienas rūkorius turi galimybę pats nusistatyti savo dūmo tankį, tad jam nereikės be reikalo naudoti savo rūkalų, jeigu jis nenori rūkyti didelių dūmų – taigi, iš kitos pusės, elektroninės cigaretės yra ir praktiškesnės, nes jas galima kur kas laisviau reguliuoti.
Reguliuoti elektronines cigaretes galima tuo atžvilgiu, jog jūs pasirenkate savo norimą dūmą – galite nusipirkti įvairių e-skysčių, kuriuos reikės supilti į savo elektroninę cigaretę. Pavyzdžiui, jeigu rūkote kas dieną po vieną pakelį įprastų cigarečių, tuomet išleidžiate per dieną dviženklę sumą, nebent rūkote nelabai kokybiškas. O štai kalbant apie elektronines cigaretes, tokios bėdos nebus – taip, galbūt iš pradžių teks investuoti apie šimtą ar net šimtą penkiasdešimt litų elektroninių cigarečių komplektui + keliems skoniams, tačiau vėliau pamatysite, jog tai atsiperka. Negana to, mokslininkai sako, kad elektroninės cigaretės nekelia tokios baisios priklausomybės, tad jeigu pereisite prie elektroninių cigarečių rūkymo, galimas daiktas, kad sutaupysite ir savo sveikatos, ne tik pinigų. Tai reiškia, kad turėsite galimybę lengviau mesti rūkyti.
Negana to, elektroninėse parduotuvėse, kurios yra specializuotos elektroninių cigarečių pardavėjos, neretai pamatysite ir labai šaunių akcijų, kurių metu galėsite nusipirkti savo norimas cigaretes už pusę kainos, taip pat ir visus reikalingus priedus. O štai kalbant apie įprastas cigaretes, kokių nors akcijų labai retai pamatysite, taigi, tai dar vienas argumentas, kodėl elektroninės cigaretės gali būti pranašesnės už paprastas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą