2014 m. vasario 3 d., pirmadienis

Elektroninių cigarečių kokybė

Ar elektroninės cigaretės yra kokybiškas ir patikimas produktas? Daugelis žmonių nėra linkę bandyti elektroninių cigarečių, nes teigia, jog tai yra „per daug naujas“ ir dar nevisai ištirtas dalykas. Tačiau ar taip yra iš tikrųjų? Žinoma, jog ne. Elektroninės cigaretės jau yra patikrintos įvairių tyrėjų ir mokslininkų, kurie gali pateikti nemažai pozityvių išvadų apie elektronines cigaretes.

Visų pirma, elektroninės cigaretės skiriasi nuo tradicinių vien jau tuo, kad jų dūmas yra visiškai kitoks – nėra visų tų pačių kenksmingų cheminių medžiagų, kurios yra paprastose cigaretėse, todėl daugelis žmonių teigia ir tai, kad elektronines cigaretes rūkyti yra kur kas patogiau – dūmai ir garai yra reguliuojami, todėl galima pritaikyti prie savo poreikių, o pačią elektroninę cigaretę jūs galėsite rūkyti bet kokioje vietoje, net ir ten, kur yra griežtai uždrausta rūkyti tabako gaminius. Svarstote, kodėl taip yra?

Visų pirma todėl, kad elektroninės cigaretės šiuo atžvilgiu yra kur kas saugesnės – jos neleidžia kenkti aplinkiniams – dūmai nėra tokie kenksmingi, ir jie visiškai nekenkia aplinkai, skirtingai negu įprastos cigaretės. Tai yra vienas iš didžiausių elektroninių cigarečių privalumų, tačiau tikrai nėra vienintelis privalumas. Pavyzdžiui, daugeliui rūkorių patinka ir tas faktas, kad elektroninės cigaretės gali būti kur kas skanesnės – jūs galite pasirinkti iš daugybės esamų skonių ir rasti sau labiausiai patinkantį skonį, kuris patiks jums todėl, kad bus panašus į mėgstamą vaisių, maistą, ar gėrimą – dabar yra labai išradingų itališkų skonių gamintojų, kurie visai nebrangiai gali parengti pačius įmantriausius e-skysčius, tinkamus jūsų elektroninei cigaretei. O kuomet pirksite elektroninės cigaretės komplektą, keli skysčių buteliukai jau ir taip bus pridėti viduje.

Įdomu yra ir tai, kad e-skysčių užtenka kur kas ilgesniam laikui, negu kad įprastų cigarečių, pavyzdžiui, jeigu kiekvieną dieną surūkote po vieną pakelį brangiausių cigarečių Lietuvoje, tai išleidžiate apie penkiolika litų, o štai rūkydami kokybiškiausias elektronines cigaretes, jūs turėsite tiesiog kartą per mėnesį ar du mėnesius pakeisti e-skystį, ir vėl galėsite rūkyti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą