2013 m. gruodžio 29 d., sekmadienis

Elektroninių cigarečių privalumai

Galime rasti vis daugiau įvairių pranešimų, kalbančių apie tiesiog milžinišką elektroninių cigarečių naudą bei pranašumus prieš įprastas cigaretes. Vis dėlto, kokiais konkrečiai privalumais išsiskiria elektroninės cigaretės? Būtent tokia ir bus mūsų šiandienos tema.

Mažesnė žala organizmui
Pagrindinis elektroninių cigarečių privalumas – žymiai mažesnė daroma žala organizmui. Nors elektroninių cigarečių veikimo principas ir yra panašus į įprastų cigarečių, tačiau esmė yra tame, jog naudojantis elektroninėmis cigaretėmis, į žmogaus organizmą jos išskiria žymiai mažiau kenksmingų medžiagų, kas leidžia ir toliau mėgautis rūkymo teikiamais malonumais žymiai mažiau kenkiant savo sveikatai.

Mažesnė kaina
Nors iš pirmo žvilgsnio taip gali ir neatrodyti, tačiau rūkant elektronines cigaretes tikrai galima sutaupyti. Taip, nors iš esmės, elektroninės cigaretės kainuoja daugiau nei įprastos, tačiau jos yra tinkamos naudojimui žymiai ilgiau nei įprastos. Įprastas cigaretės būna naudojama daugiausiai keletą minučių. Tuo tarpu elektroninė, gali būti naudojama nuo keleto dienų iki keleto savaičių, priklausomai nuo naudojimo dažnumo, kas yra tikrai solidu.

Apibendrinant, taip, įprastos cigaretės ir toliau išlieka populiaresnės už elektronines. Vis dėlto, elektroninių cigarečių pranašumai prieš įprastas cigaretes yra tiesiog akivaizdūs, kas leidžia tikėtis, jog jau greitu laiku, elektroninės cigaretės populiarumu aplenks įprastas cigaretes. Tai leistų žmonėms ne tik išleisti mažiau šiam „hobiui“, tačiau ir saugoti savo sveikatą, kas yra tikrai labai svarbu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą