2015 m. kovo 1 d., sekmadienis

Moderni rūkymo priemonė – elektroninė cigaretė

Ar jau esate girdėję apie tokį dalyką kaip elektroninė cigaretė? Tai dar gana naujas išradimas, tačiau vis daugiau žmonių sužino apie galimybę rūkyti ne tokį žalingą dūmą, todėl nusprendžia pabandyti. Tiesa yra tokia, kad elektroninės cigaretės yra iš tiesų kur kas mažiau kenksmingos, negu įprastos cigaretės. Tam yra keli paprasti paaiškinimai:

Visų pirma, elektroninės cigaretės yra sudarytos iš kur kas mažiau nikotino, tačiau ten taip pat nėra ir visų tų priedų, kurie yra įprastose cigaretėse. Visa dūmo technologija yra pagaminta taip, kad žmogui nereikėtų karštų dūmų priimti tiesiai į savo plaučius, kurie apdegina ir nuslopina jūsų imunitetą. Rūkydamas elektroninę cigaretę, kiekvienas žmogus turi galimybę pasirinkti, kokio dūmo jis nori. Dūmai gali būti labai maži, labai dideli, gali būti ir vidutiniški – visgi, tai nereiškia, kad dideli dūmai labiausiai kenks sveikatai, kadangi jų temperatūra yra reguliuojama – tikrai galima nustatyti tokią, kad nekenktų sveikatai.

Kitas dalykas – elektroninės cigaretės gali būti kur kas įvairesnės. Dabar gaminami įvairūs skoniai šių rūkalų, kuriuos galima nuolat papildyti. Taigi, dabar rūkoriai iš karto įsigyja net po dvi arba tris elektronines cigaretes, kadangi jie nori išbandyti skirtingus skonius. Itin dabar populiarūs apelsinų, citrinų, koka kolos, tikro kubietiško cigaro skoniai. Internete taip pat atsirado kokybiškus e-skysčius parduodančių elektroninių parduotuvių, kuriose galėsite įsigyti jums labiausiai patinkančių elektroninių skysčių dar pigiau. Taigi, jeigu jūs norite pamėginti rūkyti elektroninę cigaretę, visų pirma išsirinkite, kokį komplektą norėtumėte turėti, o tuomet jau galėsite pasirinkti iš gausybės skonių. Kalbant apie komplektus, ten dažniausiai būna viena arba dvi elektroninės cigaretės ir įkrovėjas. Savo elektroinę cigaretę dabar galėsite įkrauti ir per USB, ir automobilyje, tad užsitraukti dūmą galėsite visur, kur tik norėsite.

Nepamirškite, kad elektroninės cigaretės pagal įstatymus gali būti rūkomos net ir tokiose vietose, kur įprastų cigarečių rūkymas yra uždraustas – taip yra todėl, kad elektroninių cigarečių dūmai nekenkia aplinkiniams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą