2015 m. kovo 21 d., šeštadienis

Apie pagrindinius elektroninių cigarečių komponentus

Skirtingai nei įprastos cigaretės, elektroninės nėra tik viena didelė visuma – ją jungia daugybė skirtingų detalių. Būtent apie elektronines cigaretes sudarančias detales kiek plačiau šiandien ir kalbėsime.

Baterijos

Baterijos – ypač svarbios, norint naudotis elektroninėmis cigaretėmis. Jos yra viena iš pagrindinių e-cigarečių dalių, nuo kurios priklauso tiek elektroninės cigaretės atliekamo proceso kokybė, tiek ir trukmė. Būtent dėl to, pasirūpinti kokybiškomis e-cigaretės baterijomis yra netgi labai svarbu.

Kaitikliai

Kaitikliai – tai elektroninių cigarečių detalė, kurios pagrindinis atliekamas darbas yra kaitinamas. Kaitikliai skleidžia šilumą, kuri garina e-cigaretėse talpinamą nikotino skystį, kas yra elektroninių cigarečių veikimo principas.

Nikotino skystis

Nikotino skystis – būtinas bei dažniausiai didžiausio dėmesio iš žmonių sulaukiantis elektroninių cigarečių komponentas. Taip yra dėl to, nes visos kitos e-cigarečių detalės yra tik priemonė, kuri yra sutikslinta būtent į nikotino skysčio garinimą bei tokiu būdu pateikimą vartotojui. Nikotino skystį galime įvardinti ir kaip vieną iš pagrindinių dalykų, lemiančių vis labiau didėjantį elektroninių cigarečių konkurencingumą įprastų cigarečių atžvilgiu – tai lemia tiesiog milžiniškas elektroninių cigarečių pildymui skirtų skysčių tipų kiekis, kadangi juos galima rinktis tiek pagal jų sudėtyje esančio nikotino kiekį, tiek pagal skonį, tiek ir pagal daugybę kitų aspektų.

Elektroninės cigaretės pagrindas

Elektroninės cigaretės pagrindas – tai visa jos išorė. Taip, e-cigaretės pagrindas įtakos rūkymo procesui naudojantis e-cigaretėmis neturi, bet tai nereiškia, jog jis neturi praktinės reikšmės. Pirmiausia, elektroninių cigarečių pagrindas yra svarbus dėl to, nes nuo konkrečios jo formos priklauso komfortas naudojantis elektronine cigarete. Taip pat, daugeliui žmonių svarbu ir ne tik cigaretės praktiškumas, bet ir dizainas/išvaizda, ką taip pat iš esmės nulemia būtent elektroninės cigaretės pagrindas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą