2014 m. gruodžio 5 d., penktadienis

Kodėl populiarėja elektroninės cigaretės?

Galima pastebėti, kad elektroninės cigaretės pastaruoju metu populiaresnės nei įprastos cigaretės. Taip yra todėl, kad elektroninės cigaretės turi keletą įdomių privalumų, kurie gerokai nurungia įprastas cigaretes. Visų pirma, manoma, jog elektroninės cigaretės gerokai mažiau kenkia rūkančiojo sveikatai. Taip yra todėl, kad elektroninės cigaretės viduje yra šiek tiek kitokios medžiagos, negu įprastose cigaretėse. Tai reiškia, kad nėra ir gausybės žalingų priedų, kurie sukelia onkologines ligas. Taip pat, nikotino kiekis yra kur kas mažesnis, todėl jis nėra toks pavojingas žmogaus sveikatai.
Jeigu kalbėtume apie kenksmingumą aplinkiniams, reikėtų pastebėti, kad elektroninės cigaretės visiškai nekenkia aplinkiniams – jos nei smirda, nei sukelia kokių nors ligų tiems žmonėms, kurie jų nerūko. Todėl galima pastebėti, kad dabar elektronines cigaretes žmonės rūko baruose, kavinėse, viešose vietose. Kitaip tariant, rūkymas galimas net gi ten, kur įprastų cigarečių jūs niekaip neparūkytumėte.
Daugelis elektroninę cigaretę renkasi praradę viltį, jog gali mesti rūkyti, todėl pasirenka tokį, gerokai sveikesnį variantą. Prie viso to reikia pripažinti, kad elektroninės cigaretės kainuoja gerokai mažiau, todėl jas kur kas lengviau įpirkti, o tie žmonės, kurie per dieną išleisdavo apie 15 litų dviems cigarečių pakeliams, dabar per visą mėnesį išleidžia tiek, o gal net ir dar mažiau.
Pradinis elektroninių cigarečių rinkinys kainuoja nuo šimto iki trijų šimtų litų. Yra labai skirtingų elektroninių cigarečių, kai kur į komplektą iš karto įdedamos dvi skirtingos cigaretės, jeigu jūs norėtumėte parūkyti dviejų skirtingų skonių cigarečių. Visgi, tai yra gerokai patogesnis būdas rūkyti, tuo labiau, kad galite išbandyti skirtingus skonius. Dabar gaminamus specialius e-skysčius galite paprasčiausiai nusipirkti internetu – yra vyšnių, obuolių, įvairių gėrimų ir net maistą imituojančių e-skysčių, kurie rūkysis tikrai maloniai ir jums patiks. Jeigu turite elektroninės cigaretės rinkinį su iš karto dviem cigaretėmis, tuomet galite dažniau miksuoti skonius ir rūkyti įvairesnius elektroninių cigarečių skonius, taip turėdami galimybę išsirinkti jums labiausiai patinkantį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą